Leefbaar Diemen


Tape

Diemen, 30-05-2019

Tape met Koningsdag is een jaarlijks terugkomend item. Leefbaar Diemen heeft hier al verschillende keren vragen over gesteld bij de wethouder, die kwam met antwoorden en ideeën en daar blijft het bij. Ondertussen zit de duct tape een maand later nog op straat. Tijdens de rondvraag in de laatste Raadsvergadering, vroeg Leefbaar Diemen weer wanneer deze tape verwijderd wordt? Het antwoord was: Wanneer het uitkomt. En op de vraag of het nog aandacht heeft? Was het antwoord: ja

Leefbaar Diemen heeft nu twee ludieke acties in petto. Als er een gemeentedag komt met politieke kramen, dan staat Leefbaar Diemen daar met gratis stoepkrijt om vrijmarkt plaatsen te reserveren. En iedereen die na Koningsdag of na een vrijmarkt de tape van straat haalt en in de vuilniszak bij Leefbaar Diemen afgeeft, trakteren wij.

Leefbaar Diemen raadsleden verwijderen tape.

Als men zich ergens aan ergert kan men ook zelf in actie komen en daarom is de fractie van Leefbaar Diemen begonnen met het verwijderen van de tape. Helaas zit de tape al zo lang vast, dat lijmsporen achter zijn gebleven. Direct weghalen is de beste oplossing.